TOP

Nieuwe vertegenwoordiger bij Hip Shoestyle en Pinocchio

Sinds maart 2018 werkt Carol Hollemans als vertegenwoordiger bij handelsmaatschappij J. van Hilst BV. Zij volgt Maarten van Rijen op, die het bedrijf na drie jaar verlaat.

Carol Hollemans gaat zich focussen op Pinocchio en Hip Shoestyle for Women voor de Nederlandse markt. De nieuwe vertegenwoordiger binnen handelsmaatschappij J. van Hilst BV is geen onbekende in de mode- en schoenenbranche. Ze begint haar loopbaan in 1990 bij het Zwitserse warenhuis Jelmoli, en vervolgt deze als salesmanager vrouwenmode bij het Duitse Hertie Waren- und Kaufhaus. Een lange carrière volgt, met verschillende functies bij meerdere bedrijven. Hollemans is meer dan twee jaar salesmanager bij Paul Green, werkt als boetiekmanager bij Dolce & Gabbana en is in dienst bij andere grote namen als Hugo Boss, Wolford en Noë.

De laatste jaren was Hollemans vaak in schoenencentrum Cast in Nieuwegein te vinden. Ze werkte van januari 2014 tot en met december 2015 bij Högl en was de afgelopen twee jaar salesmanager Zuid voor Maruti en Keds.

Nieuwe uitdaging

Hollemans vervangt Maarten van Rijen, die begint aan een nieuw avontuur als senior accountmanager bij heftruckleverancier Jungheinrich Nederland BV. “Wij betreuren dit, maar willen Maarten veel succes wensen met zijn nieuwe functie”, aldus J. van Hilst BV in een persbericht.