TOP

Bolas Underwear introduceert kindermaten

Het ondermodemerk Bolas Underwear, bekend van de herenboxershorts, lanceerde onlangs een nieuwe collectie met als thema 'sport'. Speciaal voor Vaderdag zijn daarbij ook boxershorts in kleine maten ontwikkeld. De modellen Sport Lines Cobalt en Pitch Aqua zijn verkrijgbaar in de maten XXXS (vanaf 6 jaar) tot en met XXL. Bengels sprak met Bolas' creatief directeur Marjolijn Lievers.

Waarom de keuze voor toevoeging van kindermode?

“We speelden al langer met het idee om een keer een boxershort voor kids te produceren. Om dit te realiseren hebben we twee boxers uit onze nieuwe #SPORT collectie ook in kindermaten ontwikkeld en de lancering aan Vaderdag gekoppeld. Zo hebben we een gave actie voor Vaderdag en een mooie gelegenheid om te kijken om de boxers voor kids net zo goed aanslaan als de volwassen boxershorts. Vooralsnog is het echt bedoeld als Vaderdagactie en zijn de boxers dus ook een limited edition, dus op = op.”

Hoe onderscheiden deze kinderboxers zich?

“Deze boxers onderscheiden zich alleen qua pasvorm. Voor de rest zijn de identiek aan de boxershorts voor volwassenen. Bolas stelt hoge kwaliteitseisen aan de producties en deze zijn ook op deze twee kids uitvoeringen van toepassing. Zo is de pasvorm dus echt speciaal aangepast voor kids.”

Hoe ziet de lijn eruit?

“De inspiratie voor de kids boxershorts komt voort uit de recent gelanceerde #SPORT collectie. We hebben kort geleden 12 nieuwe modellen gepresenteerd en van twee van die modellen een afgeleide voor kids gemaakt. Daarnaast zie je dat twinning populair is en dat is begrijpelijk. Hoe leuk is het om met je pa op de bank sport te kijken in matching boxers? De boxers zijn verkrijgbaar in de maten 6-8 en 8-10 jaar. Het materiaal (95% ultrasoft katoen en 5% elastaan) en de iconic uitstraling verschilt niet van de boxers voor de volwassenen en het zorgt voor de perfecte fit. Ook de comfortabele waistband ontbreek bij de kinderuitvoering niet. De pasvorm is wel speciaal aangepast voor kinderen. Bolas stelt hoge comforteisen, deze hebben we ook op de boxers van kids toegepast.”