TOP

Noppies breidt matenrange uit

Met ingang van herfst/winter 2014 breidt Noppies de baby- en kindermaten uit. Het merk wordt daardoor beschikbaar voor kinderen tot en met maat 128.

Alle maatseries van Noppies worden aangepast. Het Nederlandse kindermodemerk was tot nu verkrijgbaar van maat 44 tot en met 116. Dit wordt opgerekt tot maat 128. Noppies Baby NOS en Noppies Baby unisex zijn vanaf komend najaar verkrijgbaar in maat 44 tot en met 74 (was 68). Noppies Baby gaat van maat 50 tot en met 80 (was tot en met 74) en de Kids-lijn wordt beschikbaar in de maten 74 tot en met 128 (was 62-116).

Volwassener

Volgens accountmanager Gerrieke Lodewijks is tot de verruiming van de maten besloten door de opvallend goede verkopen in maat 74 en maat 116. “We zien een duidelijke groei daarin. Het is de bedoeling dat de baby- en de kindercollectie een nog duidelijker eigen beeld krijgen. Bij de baby’s is comfort het belangrijkste uitgangspunt en in de grotere maten worden de outfits volwassener en stoerder.”

Nieuwe CEO

Sinds september heeft Noppies een nieuwe CEO. Maarten Millenaar, al vanaf de start van het merk bij de onderneming betrokken, heeft de plaats ingenomen van oprichter/eigenaar Norbert Mutsaerts die aandeelhouder blijft. Met meer dan 2.000 verkooppunten in ruim vijftig landen is Noppies een toonaangevend merk in de baby-, kinder- en positiemode.