TOP

Bestseller Kindermode: Floor Kidz Store in Breda

Voor de rubriek Bestseller interviewt Bengels winkeliers over de gang van zaken in hun winkel. Deze week bellen we met Renate Brugel, eigenaar van kinderkledingzaak Floor Kidz Store in Breda.

”Bij ons gaan de basic items erg goed, zoals de jeans en de longsleeve shirts. Voor de meisjes zijn de geprinte broeken populair, bij de jongens de gekleurde broeken. Katoenen truien verkopen wij op het moment erg goed, vooral van het merk In Control. Wollen truien wat minder, omdat kinderen dat vaak vinden prikken.’’

”Merken die het goed bij ons doen zijn Name It, Tumble ‘N Dry en Bomba. Vooral de broeken van Name It en Tumble ‘N Dry doen het goed. Die zijn nog goed betaalbaar, zeker in tijden van crisis is dit belangrijk.’’

”Naast de wollen truien verkopen wij de winterjassen wat minder op het moment. Het is nog niet heel erg koud geweest, dus ik denk dat het daaraan ligt. Ik verwacht zeker dat de winterjassen beter gaan verkopen de komende weken.’’

”Het merk S&D Le Chic valt voor ons tegen op het moment. Het merk verkoopt veel in setjes en ze hebben veel uitgesproken details in hun kleding. Ook gebruiken ze veel gewaagde prints en tierelantijntjes zoals kraaltjes, glittertjes en kant. Dat is niet zo in trek bij mijn klanten.’’

”Ik merk wel dat mensen wachten op een uitverkoop, maar dat heb ik pas in december. Het is ook nog best rustig op het moment. Ik merk dat ik mensen veel meer moet triggeren om wat te kopen of om de winkel binnen te lopen. Ik denk dat dat zeker komt door de crisis. Daar heb ik toch wel last van. We zijn ook van drie naar twee winkels gegaan. Wel lanceren we binnenkort een nieuwe webshop, als vervanging van de derde winkel.’’

Floor Kidz Store
Ginnekenweg 358
4835NM Breda
www.floorkidzstore.nl