TOP

Noppies opent outletwinkel in Batavia Stad

Kinder- en zwangerschapsmodemerk Noppies opent deze week een winkel in Batavia Stad Fashion Outlet te Lelystad.

Op donderdag 29 juni 2017 gaan de deuren van de outletstore van Noppies officieel open. Anders dan de reguliere winkels van het merk zal de winkel in Batavia Stad een breder aanbod aan baby- en kinderkleding van Noppies, maar ook Imps & Elfs gaan verkopen tegen gereduceerde prijzen. Dat meldt het label in een persbericht. Daarnaast zal een klein gedeelte ingericht gaan worden voor positiekleding met collecties van onder meer de merken Noppies en Supermom.

Brandstores

In 2007 opende Noppies de eerste brandstore in België. Een jaar later volgden nog drie winkels in Nederland. Inmiddels heeft Noppies 17 officiële merkwinkels in Nederland, België en Duitsland.

Groei

Door de overname van het bedrijf in juni 2016 door nieuwe eigenaar Vendis Capital kan deze groei nog sterker gecontinueerd worden, aldus het merk, onder meer door het toevoegen van de hoogwaardige merken Imps & Elfs en Queen Mum. Deze merken zijn eveneens in sommige Noppies winkels verkrijgbaar, naast de bestaande labels Noppies, Supermom en Esprit for mums.

 

 

(Foto: De brandstore van Noppies in Rotterdam)