TOP

Binnenkijken bij de Amsterdamse winkel van Saks Off 5th

Saks Off 5th – onderdeel van Hudson’s Bay – heeft de tweede Nederlandse winkel geopend. In de Amsterdamse Kalverpassage werd de nieuwste aanwinst van de discountketen gevierd met influencers Noor de Groot en Monica Geuze.

Na Rotterdam heeft Saks Off 5th nu ook een winkel in de Amsterdamse Kalverpassage. De shop werd op donderdag 23 november 2017 feestelijk geopend in het bijzijn van influencers Noor de Groot en Monica Geuze. De nieuwste aanwinst heeft een oppervlak van maar liefst 3.000 vierkante meter verdeeld over twee verdiepingen.

“Bij elk bezoek aan de winkel willen we ervoor zorgen dat klanten nieuwe artikelen ontdekken en vooral voor de beste prijs”, laat Wayne Drummond, president van Saks Off 5th Europe, in een persbericht weten. “Dat betekent dat klanten al iets voor een paar euro kunnen vinden, maar ook een designmerk voor een geweldige prijs.”

Saks Off 5th

Saks Off 5th is een Canadese discountketen en is onderdeel van Hudson’s Bay. Klanten kunnen in de winkels een brede selectie aan dames-, heren- en kinderkleding, schoenen en accessoires vinden tegen permanent gereduceerde prijzen. De 750 merken die in de winkel te vinden zijn, zijn namelijk standaard tot 60 procent in prijs zijn verlaagd. Saks Off 5th mikt vooral op A-locaties en heeft al shops in Rotterdam, Düsseldorf, Frankfurt, Stuttgart, Wiesbaden en Heidelberg.

Saks Off 5th Amsterdam (6)

Saks Off 5th Amsterdam (1)

Saks Off 5th Amsterdam (2)

Saks Off 5th Amsterdam (3)

Saks Off 5th Amsterdam (5)

Saks Off 5th Amsterdam (4)