TOP

Van Tilburg opent kindermodewinkel

Weidewinkel Van Tilburg Mode & Sport heeft een nieuwe winkel geopend: Van Tilburg Kids.

De nieuwe kindermodewinkel van Van Tilburg Mode & Sport bevindt zich aan de overkant van de straat waar de weidewinkel zit, de Laar in Nistelrode. Dat pand is eigendom van het familiebedrijf.

Beste optie

“Dat winkelpand was vrijgekomen en toen zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe bestemming”, zegt woordvoerder Nieke Slippens. “In overleg met onze adviseurs zijn wij tot de slotsom gekomen dat het verhuizen van de gehele kinderafdeling naar de overkant de beste optie is. Van onze bestaande afdelingen is de kinderafdeling immers het beste als een afzonderlijke winkel te positioneren. Bovendien kunnen we daar interieur en exterieur optimaal profileren als een echte ‘kids world’.”

Van Tilburg nieuwe winkel 2017 2

Juicebar

De kindermodewinkel is verbouwd en volledig afgestemd op kids. Er zit een juicebar in, er zijn speelplekken en er is een videohoek met computergames. Met deze nieuwe zaak is het bestaande winkelvloeroppervlak van 10.000 vierkante meter uitgebreid met 1.250 vierkante meter. Van Tilburg Mode & Sport in Nistelrode is een familiebedrijf dat inmiddels 67 jaar lang bestaat. De winkel verkoopt meer dan 600 mode- en sportmerken.