TOP

Olang kinderschoenen voor winter 2015-2016

Het Italiaanse merk Olang verwarmt vele kindervoetjes. De brede collectie bestaat uit trendy winterlaarsjes die geïnspireerd zijn door koude en gure weersomstandigheden, zoals we die ook in Nederland kennen. De combinatie van technologie en Italiaans design maakt van Olang een uniek merk. Op de Kleine Fabriek is Olang te vinden in stand 410.

Olang AW1516

Olang is geïnspireerd door koude en gure winterdagen zoals we die in Nederland kennen, maar ook door populaire wintersportgebieden waar dan ook ter wereld. Zo heeft Olang snowboots en laarzen ontwikkeld die bestand zijn tegen sneeuw, wind en koude temperaturen. Een combinatie van Italiaans design, uitgebreide kennis en een sterke passie voor schoenen, maakt elk paar tot een unieke aankoop.

Olang verspreid haar laarzen en snowboots over heel Europa en vele andere landen in de wereld. De snowboots van Olang worden gemaakt in Italië. De fabriek is gespecialiseerd in het produceren van warme en comfortabele laarzen die de laatste trends volgen. Door de sterke en waterbestendige materialen, diepe profielen en warme voeringen is Olang populair in alle wintersportgebieden.

Olang is op 18 en 19 januari te vinden op de Kleine Fabriek bij standnummer 410.

—————————————————————————————————————————————————–

Meer informatie:
Antar Shoe is importeur van Olang voor de Benelux. Of het nou zomer of winter is, bij Antar Shoe vind je de merken en producten die je laten genieten van het leven. Strand, zee, sport, lange wandelingen, vakantie, sneeuw of regen wij worden er blij van. Met de collecties van Antar Shoe geniet je van the good things in life!

Antar Shoe
Hoofdkantoor:
De Rietkraag 17
8082 AA Elburg, The Netherlands
Telefoon: +31 (0)525 – 68 14 20
E-mail: info@antarshoe.nl
www.antarshoe.nl

www.olang.nl

Showrooms:
C.A.S.T. Nieuwegein, showroomnummer 469
Sports Business Center Leusden, showroomnummer D17
Trade Mart Brussel, showroomnummer S Bologna 256 AB