TOP

Overname Another World en Seguro

Kindermodemerken Another World en Seguro zijn vanaf nu onderdeel van A Labels Textiles uit Arnhem. Voormalig eigenaar AW Company ging op 24 maart failliet.

Sinds begin april zijn het kantoor, opslagruimte en showroom van Another World en Seguro gevestigd aan de Overmaat in Arnhem. De uitleveringen voor zomer 2014 zijn overgenomen door A Labels Textiles evenals de productie en leveringen voor najaar 2014-2015. “Alle lopende zaken zijn snel opgepakt”, vertelt Monique Hekkert, al jaren verantwoordelijk voor de styling en de verkoop. “Alles wordt voortgezet zoals gepland. De leveringen worden gerealiseerd en we zijn druk met de voorbereidingen voor het nieuwe zomerseizoen.” A Labels Textiles wil op korte termijn het merkenpakket verder uitbreiden. Daarnaast wordt gewerkt aan een nieuwe website.

Failliet

Het afgelopen jaar werkte het voormalige moederbedrijf AW Company aan een overname met een andere partij, die afketste. Op 24 maart 2014 ging de onderneming uiteindelijk failliet. AW Company was sinds 2003 actief en voerde voornamelijk in Nederland de merken Another World (voor jongens en meisjes, ongeveer 80 verkooppunten) en het meidenmerk Seguro, dat verkrijgbaar is bij zo’n 50 verkooppunten.