TOP

SuperTrash maakt WK-jurkje voor meisjes

Olcay Gulsen, eigenaar van het modelabel SuperTrash, ontwerpt voor het eerst een kinderversie van het nieuwe WK-jurkje: de WK 14 SuperTeam-Dress.

SuperTrash heeft al vaker jurkjes ontworpen voor grote voetbaltoernooien maar voor het WK van 2014 heeft het modelabel iets nieuws bedacht: een mini-me variant voor meisjes van 4 tot en met 12 jaar.

WK kinderjurkje
“SuperTrash heeft een succesvolle kidscollectie, dus dit hoorde er gewoon bij”, vertelt Gulsen aan Spitsnieuws over het nieuwe kinderjurkje. “De shoot met het model Eliane van 6 jaar was zo leuk. Ze poseerde als een topmodel, totaal zonder gêne, zoals kinderen kunnen zijn. Heerlijk.” 

Kinderversie WK jurkje 2014
Model Eliane in het WK jurkje

SuperTeam voor vrouwen
Voor het WK van 2014 heeft SuperTrash een oranje stretchjurkje ontworpen met een diepe V-hals en op de achterkant de print ’14 SUPERTEAM’. Ontwerpster Olcay Gulsen wil met het nieuwe design een verhaal overbrengen. “14 is natuurlijk het jaar van het WK maar ook het nummer van Johan Cruijff, de beste voetballer aller tijden. Met 14 zal het Nederlands elftal, wat niemand verwacht, het WK winnen”, zegt Gulsen.

Verkoop
Vanaf 22 april 2014 is de nieuwe WK-jurk van SuperTrash online verkrijgbaar bij Albert Heijn en in de webshop van SuperTrash voor 9,99 euro. De kinderversie kost 6,99 euro. Binnenkort ligt de WK 14 SuperTeam-Dress ook in de winkel van Albert Heijn.