TOP

Prénatal lanceert zwangerschaps-app

Babywinkel Prénatal heeft een app ontwikkeld speciaal voor (toekomstige) ouders.

Prénatal heeft een app gelanceerd waar (toekomstige) ouders informatie vinden over alles wat ze nodig hebben voor en na de bevalling. Dit heeft de retailer bekendgemaakt in een persbericht.

Volgens Prénatal draait de app om persoonlijke aandacht en handige tips zoals wanneer je je kraamhulp moet regelen. “In jouw persoonlijke zwangerschapskalender tel je af tot het moment dat je je kleintje gaat ontmoeten en lees je welke ontwikkeling jij als aanstaande moeder en jouw baby doormaken”, aldus de retailer.

De app bevat daarnaast een checklist met producten die nodig zijn vlak voor en na de bevalling en informatie waarom je het nodig hebt. Zo kunnen ouders controleren of ze genoeg babydoekjes hebben gekocht en de juiste items hebben om de luiertas te vullen.  

Prénatal heeft een store locator gekoppeld aan de app waarin alle 58 winkels te vinden zijn. Ook zijn app-gebruikers als eerste op de hoogte van aanbiedingen in de folder en zijn er exclusieve acties. De Prénatal app is beschikbaar voor iOs en Android. 

Prenatal app 1Prenatal app 2