TOP

Repose Ams brengt deken op de markt met kinderconceptstore

Kindermodemerk Repose Ams heeft exclusief een deken ontworpen voor de Amsterdamse kinderconceptstore Archive Store. Samen hebben zij ‘Blanket#1’ ontwikkeld in hun eigen kleur genaamd Charcoal.

Waar in de kindermodebranche kleur en prints de boventoon voeren, focust kinderwinkel Archive Store onder meer op linnen en katoenen beddengoed in effen, ook in donkere kleuren als verwassen zwart en donker grijs. Vooral zwart blijkt een populaire kleur, zo merkten zij.

Lamswol

Alleen een wollen dekentje ontbrak nog in hun collectie. Die levert Repose Ams nu, een stoer Amsterdams kindermodelabel dat naast dekens ook kleding maakt. Het dekentje dat de bedrijven samen hebben ontwikkeld  is gemaakt allerzachtste lamswol.

Lees ook ons interview met In-Yeo Couperus van Repose Ams

Verzamelaars

Archive Store is een winkelconcept dat naar eigen zeggen doet denken aan een Franse conceptstore. De winkel richt zich op verzamelaars van alle leeftijden die op zoek zijn naar bijzondere items. Bij Archive Store kunnen zij terecht voor designer items, tijdloze klassiekers en vintage schatten die van je huis een magische plek maken.

FOTO: IVANA KULUZ