TOP

RUMBL! Winter 2015-2016

Gewapend met de allerhipste outfits zijn onze stoere kids klaar voor de winter van 2015!

RUMBL preview Winter 2015-2016

Duik lekker mee in überzachte furry vestjes, gezellige sweaters met aaibare pandaberen en stoere hoodies mét oortjes. . Knuffel- en induffelgehalte: 10! En dat mag gerust bij -10! Want een kleurrijke etnische toets geeft een extra warme gloed aan onze ijsprinsesjes. Blozende wangen, maar niet van de kou hoor. We strooien ook kwistig met glamoureuze lovertjes, nineties roze en girly luipaardprints.

Maar natuurlijk niet te zeemzoeterig voor onze edgy Rumbl!ista. Stoere studs, sterke grafische prints en zelfs wat punky pied-de-poule! Onze rockstars zijn bovendien ook échte dancing stars à la Flashdance. Ultrahippe body? Check! Lipstick prints? Check! Shiny stardust? Double check!

Voor onze ruige Rumbl’ers wordt het een supercoole winter vol New York City vibes. Stoere streetwear met urban hoodies, NY cityscapes in de fotoprints en een jungleprint uit de Bronx wijken. Motto: Hang loose!

En dat betekent: lekker veel attitude & rock’n roll op losse sweaters en hippe joggingbroeken. Bretels en een fancy blazer voor de échte hipsters. Van The Big Apple naar het afgelegen Twin Peaks met avontuurlijke looks vol stoere badges met naaldbomen, bergen en stoere vlaggen. Een scoutslook, maar dan eentje voor wilde tijgerrrrrs! Het leven is aan de… Rumbl’ers!

www.rumbl.eu

RUMBL preview Winter 2015-2016 

RUMBL! is distributed by Vasa International nv – dennenlaan 9 – 2340 beerse – www.vasainternational.euinfo@vasainternational.eu