TOP

Scotch & Soda opent Amsterdams Blauw winkel in Den Bosch

Scotch & Soda opent donderdag 1 december een tweede vestiging van het Amsterdams Blauw concept in Den Bosch.

De Amsterdams Blauw store in Den Bosch volgt precies een jaar na de opening van de eerste winkel in de Amsterdamse De Pijp-buurt. Net als deze vestiging is in Den Bosch ‘The Blauw Kitchen’ onderdeel van het concept. Hier kunnen klanten een kijkje in de keuken van het merk nemen. Zo kunnen zij het productieproces van jeans ervaren door met indigo te experimenteren. In de 122m2 grote zaak wordt de mannen-, vrouwen-, en kidscollectie verkocht.

Multifunctioneel

De Amsterdams Blauw-winkel krijgt een multifunctioneel karakter. Naast de verschillende collecties is er ruimte voor een relaxmoment. Op de winkelvloer is een hang-out ruimte met een koffiebar. Volgens woordvoerder Candy Reding staan er op dit moment geen nieuwe Amsterdams Blauw-filialen op de planning, maar sluit ze niet uit dat het winkelportfolio op termijn wordt uitgebreid.

Toegewijde denimwinkels

Vorig jaar liet retaildirecteur Desiree Zonneveld weten dat ze mogelijkheden ziet voor toegewijde denimwinkels. “Daarom willen we een ruimte creëeren waar denimliefhebbers betrokken worden bij het maken van jeans, er dingen kunnen leren en er andere fans kunnen ontmoeten.” 

The Blauw Kitchen 1

The Blauw Kitchen 7

The Blauw Kitchen in Amsterdam.