TOP

Scotch & Soda presenteert Felix de Kat denimcollectie

De Scotch & Soda-lijn Amsterdams Blauw lanceert voor voorjaar 2018 een exclusieve capsulecollectie met tekenfilmfiguur Felix de Kat in de hoofdrol.

De speciale Felix de Kat-collectie van Scotch & Soda’s Amsterdams Blauw bestaat uit denim en sportieve items en is verkrijgbaar voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Opvallende stukken zijn onder meer een souvenir jack en repaired denim voor mannen, een leren jack met handgeschilderd artwork en een boyfriend jeans voor vrouwen. Voor kinderen zijn er een military jack, baggy jeans met patches, naast een eveneens handbeschilderd leren jack. Als accessoire zijn er Felix de Kat sportsokken. ’s Werelds oudste cartoonfiguur keert op diverse manieren terug in de collectie: als borduurwerk, schildering en all-over prints- en motieven.

Unieke schatten

“We zoeken altijd naar unieke schatten en verhalen, waarbij we graag in de geschiedenis en de popcultuur duiken”, verklaart Marlou van Engelen in een persbericht. “Felix de Kat is een ongewone mix van beide. Een tijdloze, moderne klassieker. Hij past perfect bij onze designmentaliteit. We zijn gecharmeerd van de old-school animaties van Felix de Kat.”

Showrooms

De Amsterdams Blauw Felix de Kat-lijn is nog in de showrooms te bekijken tot en met 1 juni. De lancering van de collectie zal worden ondersteund door de nodige internationale marketingactiviteiten.