TOP

Supertrash Girls lanceert Cinderella-collectie

In samenwerking met Disney lanceert Supertrash Girls een Cinderella-collectie, geïnspireerd op de gelijknamige film die vanaf 18 maart in de bioscoop draait.

Een Cinderella-collectie voor meisjes van zes tot veertien jaar is het resultaat van een samenwerking tussen Supertrash Girls en Disney. Het kinderlabel van modeontwerpster Olcay Gulsen komt met 15 kledingstukken in het teken van de gelijknamige Disney-film. Dat laat het modelabel weten middels een persbericht.

Edgy Cinderella

De collectie bestaat onder andere uit T-shirts met teksten als: ‘Waiting for my prince’, ‘Has anyone seen my glass slipper?’ en ‘Every girl is a princess’. Daarnaast bestaat de lijn uit tutu’s en jurken in zachte tinten. De lijn is een combinatie van een traditioneel sprookje als Cinderella en de edgy look van Supertrash.

De lancering van de lijn wordt gevierd met een tijdelijke pop-up store die van 5 t/m 20 maart te vinden is in De Bijenkorf Rotterdam. De Supertrash store aan de Negen Straatjes in Amsterdam zal vanaf 15 maart omgetoverd worden tot Cinderella-paradijs waar de collectie te koop zal zijn. De collectie zal ook in België en het Verenigd Koninkrijk worden verkocht.

Stem

Het is niet de eerste keer dat Olcay Gulsen een samenwerking aangaat met betrekking tot de nieuwe Cinderella-film die 18 maart in première gaat. Eerder leende ze al haar stem aan de Nederlandstalige Disney-film. De stem die ze inspreekt is van één van de prinsessen die op het bal aanwezig zijn waar Cinderella haar prins ontmoet.

Net als in de film

Meisjes die in de pop-up store in de Bijenkorf in Rotterdam langskomen zouden zomaar een echt sprookje kunnen meemaken. Meisjes maken bij elke aankoop namelijk kans op tickets voor de première van de film. Ze worden met de Cinderella-koets opgehaald door Olcay Gulsen en van de Bijenkorf naar het Hulstkamp gebouw gebracht.