TOP

Tommy Hilfiger Kids opent zijn deuren in Amsterdam

Het Amerikaanse modelabel Tommy Hilfiger opent zaterdag 28 september 2013 een kinderkledingzaak in Amsterdam.

De Tommy Hilfiger Kids Store opent aanstaande zaterdag zijn deuren in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat naast de Tommy Hilfiger sportswear winkel. Om 15:00 uur zal de winkel feestelijk worden geopend.

Winkelconcept
De winkel is 223 vierkante meter verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond kun je de kledingartikelen vinden voor kinderen tot zeven jaar en de nieuwe ‘tailored’ collectie voor jongens. Op de benedenverdieping kun je de kledingcollectie voor kinderen van acht tot zestien jaar vinden.

Het interieur is in de stijl van de andere Tommy Hilfiger winkels, maar dan met een twist. Glossy kledingrekken en muren met interactieve tafels met digitale games en video’s zijn onderdeel van het winkelconcept.

Collectie
De collectie herfst/winter 2013 bestaat uit Amerikaanse klassiekers met bonte kleuren en rijke texturen dat is geïnspireerd op de back-to-school trend. ‘’Onze collecties zijn speels en jong met de kenmerkende Amerikaanse preppy stijl’’, aldus Tommy Hilfiger. Hij gaat verder: ‘’De collectie bestaat uit klassieke, tijdloze artikelen met leuke designs die geïnspireerd zijn door het merk Tommy Hilfiger zelf, dat zowel ouders als kinderen leuk vinden.’’