TOP

Pom Pom opent eerste eigen winkel en lanceert nieuw kledingmerk

In oktober 2013 opent meisjeskledingmerk Pom Pom zijn eerste winkel genaamd Portland in Barneveld. Portland is tevens de naam van hun nieuwe merk. Dit meldt DePuttenaer.nl

De winkel zal de kinderkledingmerken Pom Pom, Silke en het nieuwe merk Portland verkopen. Portland is een nieuw merk voor grotere meisjes en hun moeders. De winkel zal ook de naam Portland krijgen.

Nieuw merk
De Portland-collectie zal beschikbaar zijn in de maten XXXS tot en met L. Hierdoor kunnen ook moeders deze kleding dragen. Sytske Tibboel: ’’We hoorden vaak dat er geen kleding in onze stijl te krijgen was voor grotere meisjes, dus dat was een duidelijk signaal.’’ Portland zal uit kleding bestaan met dezelfde stijl als Pom Pom en Silke. 

Over Pom Pom
Pom Pom is in 1992 opgericht door Sytske en Jurgen Tibboel in Beverwijk. De collectie bestaat uit exclusieve meisjeskleding van hoge kwaliteit en veel details die elk kledingstuk een eigen karakter geven. Elk seizoen wordt er een nieuwe collectie ontworpen. In de afgelopen tweeëntwintig jaar is Pom Pom uitgegroeid tot een merk dat wereldwijd wordt verkocht – van Europa tot het Midden-Oosten en Amerika. 

Silke is er sinds dit jaar bij gekomen. Deze collectie bestaat uit stoerdere kleding. En nu heeft het bedrijf zich uitgebreid met het merk Portland. Tibboel heeft nu dus drie kledingmerken voor kinderen en hun moeders.