TOP

Trend: baby mobiel

Mobiliteitsmerken voor baby's en peuters breiden hun assortiment bestaand uit kinderwagens en toebehoren steeds meer uit. Dit seizoen werden talloze nieuwe ontwerpen en accessoires gelanceerd.

Trend baby onderweg bugaboo runner  

De Bugaboo Runner is een een complete wagen om mee te joggen en tevens een uitbreidingsset voor mensen die al een Bugaboo bezitten. Je kunt er zelf voor kiezen welke kant je kind opkijkt. De wagen bezit onder andere luchtbanden, een dempingsysteem en een speed-control rem over het gehele handvat. Bugaboo organiseert bovendien de Runner Bootcamp powered by Bugaboo @The Bootcamp Club om trainen met kinderen nog leuker te maken.

Trend baby onderweg Cocobelt  

De Cocobelt is een draagriem die door het handvat van een autostoeltje en over de schouder heengaat, waardoor het autostoeltje op de heup rust. De draaglast vermindert aanzienlijk en de drager houdt beide handen vrij. De riem is geschikt voor elk merk autostoeltje met kinderen tot 13 kilo en verkrijgbaar in zwart, mintkleur of met een aztekprint.

Trend baby onderweg Cybex 

Het nieuwste design van het merk Cybex wordt gelanceerd als design on wheels. Deze zogenaamde Priam kan gebruikt worden als kinderwagen met draagbare reiswieg, als reissysteem met kinderzitje en als buggy.

Trend baby onderweg Elodie regenbekleding-zebra-sunshine  

Elodie Details (via Mevrouw Schaap) biedt opvallende regenhoezen met stormramen die met drukkers open en dicht gaan. De hoezen komen met een bijpassend zakje en zijn makkelijk te bevestigen aan het onderstel van de wagen door middel van lussen met klittenband. Is de hoes vies geworden, dan doe je ‘m simpelweg in de wasmachine.

Trend baby onderweg Greentom  

Het groene kinderwagenmerk Greentom produceert wagens van gerecycled polypropeen en gerecyclede petflessen. Dat maakt de wagen licht en erg sterk. Met het one frame fits all ontwerp is het mogelijk om met één onderstel (beschikbaar in 3 verschillende kleuren) de Greentom kinderwagen voor diverse levensfases te gebruiken.

Trend baby onderweg Nuna Rebl Caviar  

 

De Rebl van Nuna is een autostoel die 360 graden draait. Kinderen zitten vanaf de geboorte tot hun vierde jaar (19,5 kilo) veilig in achterwaartse richting in de auto. Door het draaisysteem wordt het makkelijker om een kind in het stoeltje te zetten en de positie van het stoeltje te veranderen. Verkrijgbaar in de tinten caviar, slate, berry en coffee.