TOP

Trend voor de winkelvloer: papier

Koper, porselein, kunststof: bijna elk materiaal kwam de afgelopen seizoenen terug in accessoires, (feest)versiering en home-collecties voor kids. Dit seizoen gaan de trends terug naar de basis. Papier is hét materiaal voor de stijlvolste details in de kinderkamer, of als decoratie op de winkelvloer. Bengels licht er een aantal eyecatchers voor je uit.

Trend papier Dreamkeynl

 

Nienke van de Waters webwinkel Dreamkey biedt een assortiment van unieke papierwaren. Zowel afkomstig van de eigen Dreamkey collectie als van andere talentvolle ontwerpers. Dat verschilt van notitieblokjes, tot posters met een pakkende quote en allerlei soorten slingers. Van de Water: Met mijn eigen collectie wil ik klanten stimuleren om hun dromen na te jagen en dingen te doen waar ze écht gelukkig van worden.”

 

Trend papier Indieishnl

Indie-ish is de webshop van Marieke Ooms. De shop verkoopt unieke producten en Ooms ontwerpt en brengt daarnaast zelf producten onder eigen label uit. De producten zijn geïnspireerd door de natuur, gemaakt van natuurlijke materialen en/of gecreëerd met oog voor natuur en milieu. In de concept store in Dordrecht kunnen liefhebbers ook terecht voor het (papieren) assortiment, zoals dit lampje in de vorm van een gevouwen bootje van papier.

 

trend papier kek amsterdam

De nieuwe collectie van KEK Amsterdam bestaat uit 16 muurstickers, 8 behangontwerpen en 13 behangranden met een aantal creaties – zoals retro beertjes, bootjes en autootjes – van tekenares Fiep Westendorp. Compleet nieuw in het assortiment zijn de posters op A2-formaat. Naast de ontwerpen van Westendorp is er ook een aantal posters met afbeeldingen van Marije Tolman en Noëlle Smit.

Trend muur Sara Brezzi

Kidswebshop Dreumes Enzo ontwikkelde in samenwerking met de Italiaanse kunstenares Sara Brezzi een eigen, one of a kind alfabetposter. Deze poster is geprint op 150 grams offsetpapier met matte afwerking, hij is hierdoor mooi stevig en prima op te hangen of in te lijsten. 

 

Trend papier via printcandynl 1

Via de webshop PrintCandy is het mogelijk om geboorteposters naar smaak te ontwerpen. Naast geboorteposters zijn er talloze wallprints en printables verkrijgbaar. De webshop beperkt zich overigens niet tot papier voor aan de muur, kinderfeestjes krijgen er een personal touch door bijvoorbeeld vlaggetjes, rietjes en bekertjes, zoals hieronder.

.Trend papier via printcandynl 2

printcandy