TOP

Trendsafari: spot de trends voor 2015!

Samen met Bengels organiseert trendforecaster Jan Agelink op 2 juni 2014 weer een trendsafari. Wat zijn de trends voor zomer 2015?

Shop of Dreams                                                                                       directinschrijven

Het thema voor aankomende trendsafari is Shop of Dreams. Door de kennismaking met ‘digital natives’ in onze maatschappij, kijken we nu door hun ogen en durven we weer te dromen over een nieuwe wereld.

1 shop of dreams the wizard of oz paul smith 1

2 human behavior subway seoul kubrick blackwhite photo graph

Retailigence

Slimme winkels in slimme straten zorgen voor gemak en het wegvallen van de grens tussen off- en online retail. Bij Sneakerboy, een high-end sneakerstore in Melbourne, kun je bijvoorbeeld kopen met een speciale app, waardoor de sneakers bij je thuis worden afgeleverd.

3Sneakerboy Melbourne

Streetwise

Ideeën komen van de straat. De fysieke wereld verandert in een ‘real life game’. Sportfashion en casual fashion zijn dit seizoen enorm met elkaar verweven en zorgen voor spannende combinaties.

4 streetwise luke jerram

Thema’s

De thema’s die besproken zullen worden tijdens de trendsafari gaan dieper in op mode, design en retailtrends voor zowel off- als online. Kom luisteren en kijken naar een inspirerend zomerseizoen vol kleur, print en spannend design.

6 inside outside none futbol club PV denim

8 afro collage the fashionable selby givenchy

Boek nu!                                                                                                        directinschrijven

Wil jij weten wat dé zomertrends van 2015 worden? Kom dan 2 juni 2014 naar de trendsafari van Jan Agelink. Textilia’s trendforecaster verklapt je de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mode en storedesign. Boek nu vast kaarten mét vroegboekkorting voor de trendpresentatie in Amsterdam. De trendpresentatie vindt plaats bij Van Moof (Mauritskade 55). 

Bekijk hieronder het impressiefilmpje van de vorige trendsafari.


Jan Agelink is trendforecaster op het gebied van mode en storedesign, met een focus op de denim, casual en sportfashionmarkt. Naast het geven van presentaties adviseert hij merken als Hugo Boss Green, O’Neill en De Bijenkorf. Onder zijn alias Jan Trendman blogt Jan elke week voor Textilia.nl over de laatste trends. Volg Jan ook op Instagram