TOP

United Foot agent voor Koel4Kids

Het Nederlandse kinderschoenenmerk Koel4Kids is een samenwerking aangegaan met agentuur United Foot.

United Foot is vanaf 15 juni 2016 de nieuwe agent van het Nederlandse kinderschoenenmerk Koel4kids. Vanaf 15 augustus is de nieuwe collectie van Koel4Kids naast de merken Camel Active en Rondinella te vinden in Cast – Nieuwegein. United Foot zegt in een persbericht: ”Koel4Kids is een mooi Nederlands merk en al vele jaren op de markt met goede doorverkopen.” Perry van Eeuwijk wordt bij United Foot verantwoordelijk voor de verkoop.

 

Volgende stap

 

Het onderbrengen van Koel4Kids bij een agentuur is weer een nieuwe stap naar de toekomst. De eerste stap was de verkoop van Koel4kids aan de Portugese kinderschoenenfabriek Liago Lda. Het kinderschoenenmerk, dat in 2006 is opgericht, werd in februari 2016 door de oprichters Heidy van Elk en Vanessa Wijsmuller verkocht aan het Portugese bedrijf. Door de steeds hogere productiekosten steeg de consumentenprijs steeds verder, terwijl de marges onder druk kwamen te staan. Door de fabriek eigenaar te maken zag het merk een grote kans om te prijzen weer scherp te krijgen en de marges voor retailpartners te verbeteren. 

 

Trendy en handgemaakt

 

Elk seizoen brengt Koel4kids naast de standaard modellen een nieuwe collectie uit die gebaseerd is op de laatste trends. Het schoenenmerk streeft naar het produceren van trendy, handgemaakte schoenen van echt leer met zolen van rubber en synthetisch crêpe.

 

Meer informatie

 

De nieuwe collecties van Koel4Kids zijn vanaf 15 augustus te zien in de showroom van United Foot in Cast, showroom 458 op de tweede verdieping. Voor meer informatie kun je contact opnemen via Perry van Eeuwijk (06-5252 1960) of via perry@koel4kids.nl.