TOP

Webshopevent Flavourites Live viert eerste lustrum

Van 22 tot en met 24 november vindt in Amsterdam-Noord de vijfde editie plaats van het webshopevent Flavourites Live. Wat begon als een hippe markt in het World Fashion Centre, is na vijf jaar uitgegroeid tot een inspirerend event met meer dan 150 webshops én een eigen business tak.

Fashion, design, interieur, kids en lifestyle: de (voornamelijk) vrouwelijke bezoeker komt het allemaal tegen op deze extra feestelijke editie van Flavourites Live. Nieuw is de RED Fashion Lounge, met de laatste trends op modegebied, persoonlijke stylingadviezen, visagie en fotoshoots. 

Flavourites Store
Tijdens het event zal Flavourites haar nieuwste concept lanceren: Flavourites Store, een webwarenhuis waarin duizenden producten van honderden (Flavourites) webshops te koop zijn die middels één winkelmandje worden afgerekend.

Flavourites Live Business
Wie een eigen webshop heeft of de ambitie heeft om er een te starten, kan op vrijdag en zaterdag tevens terecht bij Flavourites Live Business. Hier presenteren zo’n twintig geselecteerde e-commercespecialisten zich en kan de bezoeker seminars en workshops volgen.

De marketingspecialisten van Mama Marketing stelden een interessant sprekersprogramma samen met presentaties en workshops van onder andere trendwatcher Lieke Lamb, art-director bij 101 Woonideeën Monique van der Vlist en e-commerce en social mediaspecialisten.

Entree
De entreeprijs voor Flavourites Live bedraagt € 12,50, wie ook het business event wil bezoeken betaalt € 17,50. Kijk voor meer info en het bestellen van kaartjes met korting op www.flavouriteslive.nl