TOP

NextCollections verwelkomt 22.000ste retailer!

Online modevakbeurs NextCollections.com heeft afgelopen week de 22.000ste retailer geregistreerd. Verreweg de meeste retailers komen uit Europa (60 procent), met name uit Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Scandinavië en de Benelux.

 

Ook buiten Europa melden zich steeds meer retailers (gratis) aan. Next Collections

Vooral in de Verenigde Staten & Rusland is NextCollections.com populair. Inmiddels hebben zich retailers aangemeld uit meer dan 25 landen. Daarmee speelt het platform in op de toenemende vraag van retailers om de laatste collecties van modemerken online te bekijken. Daarnaast wordt het platform geraadpleegd om actuele B2B informatie of verkoopcampagnes van labels te bekijken.

 

directaanmeldenbutton

 

De retailcategoriën Womens- & Kidswear springen in het oog met ruim 40%. In de laatste maanden is een explosieve groei zichtbaar in het aantal aanmeldingen van online stores (27%).  De groei in aantal aanmeldingen hangt samen met een steeds verbeterde zichtbaarheid van NextCollections online. Daarnaast is de tendens merkbaar dat retailers steeds minder de fysieke (internationale) vakbeurzen bezoeken om zich te oriënteren op het nieuwe inkoopseizoen.

 

Uit een recente enquête onder 2.000 ingeschreven retailers is gebleken dat de overgrote meerderheid zeer enthousiast is over het online modeplatform NextCollections. Met name het gemak (vanuit je luie stoel nieuwe collecties ontdekken), de bereikbaarheid (24/7 & 365 dagen per jaar open) & de gebruiksvriendelijkheid (overzichtelijk) worden zeer gewaardeerd. Van onze deelnemende leveranciers krijgen wij ook zeer positieve feedback: het levert hen immers nieuwe contacten, leads en orders op!

 

 naar nextcollections