TOP

TME keynote spreker Judith ter Haar: kijk vooral niet naar je buurman

De laatste keynote spreker is bekend. Op Textilia Mode Experience scherpt Judith ter Haar de geest met haar visie op het nieuwe retailen; 'kijk vooral niet naar je buurman' is haar verfrissende motto. Schrijf je deze week nog in!

Intuitive forecaster Judith ter Haar runt sinds 1988 een platform waar cultuur en commercie elkaar ontmoeten, onder de winkelnaam Jones Arnhem. Grote namen als A.F. Vandevorst, Ann Demeulemeester, Comme des Garçons, Dries Van Noten, Marni en Sofie d’Hoore en hebben zich in de afgelopen twintig jaar aan Jones verbonden.

Ter Haar schenkt aandacht aan vernieuwende ontwerpers, duurzame kwaliteit, ambacht en filosofie. Jones is de eerste winkel in Nederland die een pop­up store opzet bij de Arnhem Mode Biënnale waaraan Ter Haar voor meerdere edities verbonden blijft als gastcurator en senior creative. Daarnaast is zij oprichter van modewinkel Coming Soon Arnhem en lector ‘creative curation’ aan de Fashion Masters van Artez.

Op TME scherpt ze de geest met haar visie op het nieuwe retailen; ‘kijk vooral niet naar je buurman’ is haar verfrissende motto.

Textilia Mode Experience


Hoe kun je als retailer, e-tailer of detaillist succesvol zijn in tegenvallende tijden? Textilia Mode Experience (TME) 2013 geeft je in één dag alle inspiratie om je retail-collega’s nét een stapje voor te zijn.

Op 4 november vindt TME voor de 7e keer plaats met dit jaar als thema ‘Succes in de praktijk’. Na afloop van het modecongres ben je volledig op de hoogte van onder andere:

  • De bestedingsperikelen van de consument. De focus ligt  op kansen! Spreker Jonneke Heins van het GFK
  • Hoe je duurzaam en creatief kunt retailen met focus op klantloyaliteit. Spreker Laura de Jong (auteur van het boek Dear Fashion Diairy)
  • Leer op basis van je persoonlijke gedragstypologie hoe je overkomt, waar je talenten liggen én je valkuilen. Spreker Karen Hoexum (mede-eigenaar BYOU) traint en coacht ondernemers
  • Praktische retailadviezen met de focus op verbetering van het rendement. Spreker: Carin Frijters (auteur van het boek Prikkel de koopknop)
  • Onmisbare mode- en designtrendprognoses voor komende seizoenen. Spreker: de bekende trendwatcher Christine Boland

Bekijk hier het volledige programma

Voordeel voor abonnees
Bent u abonnee van Textilia (Schoenvisie of Bengels)? Dan ontvangt uv €50,- korting op uw toegangsbewijs!