TOP

Wehkamp opent online deuren in België

Online warenhuis Wehkamp opent dit jaar nog een webwinkel in België.

Nog dit jaar kunnen de Belgen servies, spijkerbroeken en televisies bestellen via het online warenhuis Wehkamp. Het assortiment bestaat uit zo’n 150.000 artikelen van ongeveer 1200 verschillende merken binnen de categorieën mode, elektronica, entertainment & huishoudapparatuur, sport & vrije tijd, beauty & welness en huis, tuin en do it yourself. Dit meldt Wehkamp via een persbericht.

Gefaseerde introductie

Het online warenhuis kiest voor een gefaseerde introductie. Een eerste testversie van de site zal dit jaar nog gelanceerd worden. De ervaringen van de consument met de testversie worden gebruikt om de webshop verder te optimaliseren. Hierna kan de shop live gaan voor iedereen. Moederbedrijf RFS Holland Holding streeft ernaar dat de nieuwe webshop binnen drie jaar tot de top drie behoort binnen de Belgische online markt.

Belgische merken

In Nederland werkt Wehkamp samen met verschillende Nederlandse merken. Op dit moment kijkt het online warenhuis naar de mogelijkheden om ook Belgische merken toe te voegen aan het assortiment.  

Belgische consumenten kunnen zich aanmelden op wehkamp.be om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.