TOP

Zalando introduceert Gap

Webwinkel Zalando heeft vanaf vandaag het Amerikaanse modemerk Gap in het assortiment.

Na internationale ketens als Abercrombie & Fitch, Primark en Forever 21 komt nog een keten iets dichterbij de Nederlandse markt. Vanaf vandaag verkoopt het online warenhuis Zalando de kleding en accessoires van Gap, GapKids en babyGap.

 

Gap maakt samen met de merken Banana Republic, Old Navy, Piperlime, Athleta en Intermix onderdeel uit van Gap Inc. Het merk, dat bekend staat om de casual designs, denims en kindermodecollecties, was sinds een paar jaar te bestellen via de Europese webshop. Filialen zijn er echt alleen nog maar in Engeland, Ierland, Frankrijk en Italië. Het merk werd opgericht in 1969 door het echtpaar Fisher, en draaide vanaf het begin vooral om de jeanscollecties.

 

De all american ontwerpen zijn vanaf vandaag nog beter bereikbaar geworden via Zalando. Stefan Laban, Senior Vice President van Gap. “Gap is blij dat Zalando, als één van Europa ‘s meest bezochte webshops, de collectie opneemt in haar aanbod. We kijken ernaar uit om nieuwe klanten te verrassen met onze trendy-casual Amerikaanse streetwear. De samenwerking met Zalando is een strategische stap waarmee we ons merk wereldwijd verder op de kaart zetten.”

 

Zalando introduceert Gap 1