TOP

Zomereditie Modefabriek afgelast door Covid-19, focus op wintereditie

De aanstaande zomereditie van Modefabriek wordt afgelast in verband met de uitbraak van het Covid-19-virus. Dat laat de organisatie weten in een persbericht. "We richten ons nu op de wintereditie", licht Clarisse Stulp van Modefabriek toe.

Het nieuws is niet verrassend, maar de komende editie van Modefabriek, die plaats zou vinden op 5 en juli, gaat niet door. In het persbericht dat Modefabriek in haar netwerk verspreid, laten Lucel van den Hoeven en Caroline Krouwels weten: “Het besluit om de komende zomereditie van Modefabriek te annuleren is helaas onvermijdelijk gebleken. Het effect van de Corona pandemie is enorm op alles wat ons lief is en te groot gebleken om ons evenement door te kunnen laten gaan.”

In het persbericht meldt Modefabriek verder: “Wij staan niet stil want we zijn ervan overtuigd dat deze onrustige en onverwachte tijd ook weer om een nieuwe en creatieve blik vraagt. Wij waren als Modefabriek al bezig om – naast ons live evenement – een breder podium te ontwikkelen voor onze branche. Om on- én offline oplossingen te bieden, als aanspreekpunt en connector. Een platform waarop kennis, informatie en vele andere relevante onderwerpen gedeeld gaan worden. Een plek waar de modebranche samenkomt en waar iedereen met vragen of aanbod elkaar kan vinden. Het hele jaar door. In het licht van alle huidige ontwikkelingen blijken deze plannen nog relevanter en zullen we hier de komende tijd hard aan werken. Hier ligt nu onze focus en we gaan er vol voor. Deze situatie geeft ons bovendien de tijd om nieuwe concepten voor de wintereditie van Modefabriek verder uit te werken. We blijven jullie hierover informeren de komende tijd. Voor vragen en overige zaken kan je te allen tijde contact opnemen met je vaste contactpersoon bij Modefabriek.”

LEES HIER MEER OVER HET CORONAVIRUS EN DE MODERETAIL