TOP

13 januari 2019 | de 3e editie van SundaySchool: groter en internationaal

De voorbereidingen van de 3e editie van Sunday School, op 13 januari 2019, zijn in volle gang. Bijna alle deelnemende merken van de vorige editie hebben zich inmiddels al ingeschreven en er is ook een interessante lijst van nieuwkomers. "We willen groeien, maar blazen het niet op; veel belangrijker is een gevarieerd aanbod dat de retailer inspireert."

Op 13 januari is het weer tijd voor SundaySchool, de inspirerende kindermodebeurs die alweer voor de derde keer wordt georganiseerd in De Fabrique in Utrecht. Door het succes van de eerste twee edities is er veel interesse vanuit het buitenland.

Maar organisator Stefan Flint laat weten: “Onze eerste focus ligt nog steeds op de merken die in Nederland gevestigd ofwel vertegenwoordigd zijn. We willen groeien, maar blazen het niet op, veel belangrijker is een gevarieerd aanbod waardoor de winkelier geinspireerd wordt.”

Oude bekenden en nieuwkomers

Vrijwel alle deelnemende merken van de vorige editie hebben zich inmiddels al ingeschreven voor SundaySchool. Onder de nieuwkomers zijn onder meer te vinden: Lyle & Scott, Monta Juniors, Little Indians, Herschel Backpacks, en ook Moscow Design is erbij deze editie. Flint: “We zijn erg trots op alle inschrijvingen, maar zullen helaas niet iedereen kunnen plaatsen.”

Wow-gevoel staat voorop

“Het wow-gevoel moet ook deze editie weer voorop staan” zegt Stefan Flint. “We willen dat iedereen na het dagje uit, geinspireerd en goed geïnformeerd naar huis gaat, om zo het nieuwe inkoopseizoen goed te starten”. Ook deze editie is er weer een passend thema, dat latere bekendgemaakt wordt. Daarnaast zal ook de fashionshow terugkeren en in een nieuw jasje worden gestoken.

Zorg dat je erbij bent en laat je verrassen!

MEER INFORMATIE:

SundaySchool

website: www.sunday-school.nl

e-mail: info@sunday-school.nl

instagramwww.instagram.com/sundayschoolfair