TOP

Alles Kidsz in Enkhuizen (Maartje Kwakkel)

“De jongensbroekjes van Cars heb ik goed verkocht. Ze zijn mooi gebleekt. Nu loopt jeans voor jongens loopt altijd goed, maar deze zien eruit als een Vingino en ze kosten met 26,95 maar de helft. Het merk Petrol loopt ook goed. De collectie is heel stoer met gereedschappen en emblemen. Voor meisjes tot maat 128 is de verkoop van het Deense Me Too opvallend. Het is een kleurrijke uitgewerkte collectie, Oilily en Mim-pi-achtig in een hele mooie kwaliteit. Door het vele organische katoen is het ook voor baby’s heel comfortabel. Ik heb naast een nieuwe collectie ook een outletgedeelte van merken als Vingino, Jottum, Diesel, Replay en Red Sound. Ik heb me voorgenomen dat gedeelte wat groter in te gaan kopen, omdat ik merk dat het prijsniveau beter ligt bij de klant. Muchachamalo is een nieuw merk voor mij waar ik in geloof door de mooie kwaliteit en de brede band.”