TOP
4President zomer 2021

Always run 4President!

De 4PRESIDENT-collectie voor kids (maat 92 t/m 164) bevat drie thema’s voor jongens met stoere prints en toffe designs. Ook voor de meiden zijn er drie thema’s, met zowel zwart-wit als zeer kleurrijke items. Dit seizoen voegt 4PRESIDENT ook een culotte en flared broek toe aan de meidencollectie.

Voor de kleinere kids is er de Little President-collectie (maat 74 t/m 116) voor jongens en meiden. De jongenskleuren variëren van lime voor een speelse look tot oranje met navy voor de stoerdere items. Voor de meisjes zijn er dit seizoen onder andere items in prachtige pastelkleuren. Alle items zijn geproduceerd in comfortabele stoffen waarin kinderen zich vrij kunnen bewegen.

In de Newborn President-collectie (maat 50 t/m 80) vind je naast items voor jongens en meisjes ook een unisex lijn. Alle thema’s hebben een unieke allover print en zijn geproduceerd in zachte kwaliteiten voor optimaal comfort voor de allerkleinsten.

4PRESIDENT lanceert twee collecties per jaar met een marge van 2.5. Daarnaast kun je makkelijk (bij)bestellen via de nieuwe B2B shop. Registreer je hiervoor op 4-president.com/b2b, na goedkeuring ontvang je de inlogcodes. Heb je interesse of wil je wat meer informatie ontvangen over 4PRESIDENT? We horen graag van je!

Info: 4-president.com, 0348-469449 of vertegenwoordiger Michel van Tergouw 06-83666010.