TOP

America Today verkoopt kinderkleding bij Bol.com

Bol.com gaat een samenwerking aan met America Today. De Junior-collectie is nu ook verkrijgbaar bij het online warenhuis.

De kindercollectie van America Today is vanaf nu ook verkrijgbaar via Bol.com. Dit meldt Retailnews. De collectie krijgt een eigen plek onder de categorie Baby & Kind.

Door de verkoop van de America Today Junior collectie wordt het aanbod baby- en kinderkleding nog verder uitgebreid. Het merk biedt de gehele collectie aan via Bol.com zoals jurkjes, broeken, jassen en joggingbroeken.

“We zijn erg blij met deze mooie samenwerking”, zegt Gerdien van Vuurde, marketing en e-commerce manager bij America Today. Door onze kleding aan te bieden via Bol.com hopen we op een nog grotere online zichtbaarheid bij een miljoenenpubliek voor ons assortiment kinderkleding. We verkopen al via diverse kanalen, en Bol.com is een mooie toevoeging voor ons. We verwachten veel van deze samenwerking.”

Eerste Junior Store

Begin deze maand opende America Today de eerste standalone brandstore voor de kindercollectie. Een bestaande vestiging van het merk in Bussum is daarvoor omgebouwd tot Junior Store. America Today zelf is verhuisd naar het voormalige pand van Halfords.

Eerder dit jaar breidde Bol.com het assortiment kinderkleding uit. Naast baby- en peuterkleding startte Bol.com met de verkoop van kinderkleding in de maten 128 tot 176. Inmiddels zijn er zo’n 80 kinderkledingmerken te vinden op Bol.com.