TOP

Barts: Nieuwe winteraccessoires voor de kleine avonturier

De nieuwe BARTS Kids collectie bevat een heleboel frisse nieuwe stijlen. Felle kleuren en speelse prints, met de kwaliteit die ouders verwachten. Perfect om in te springen, klimmen en tuimelen en tegelijkertijd heerlijk warm te blijven. Welkom bij een geweldig nieuw winterseizoen met BARTS Kids!

Elk seizoen creëert BARTS nieuwe stijlen die rijk aan details, van hoge kwaliteit en gemakkelijk te mixen en matchen zijn. Coole strepen, oneindig veel kleuren en tie-dye-patronen zorgen voor plezier tijdens het koudere seizoen.

Voor meisjes bestaat de nieuwe collectie uit zachte breisels in mooi kleurtinten zoals zachtroze of juist felblauw. Tie-dye-patronen creëren een reeks unieke stijlen en BARTS maakt wederom gebruik van zachte materialen zoals imitatiebont en fleece voor maximale warmte en comfort. Er worden fair isle-technieken en etnische patronen gebruikt om unieke, maar gemakkelijk te dragen stijlen te creëren. Essentiële winter accessoires voor jongens zijn coole bucket hats, space dye breisels en klassieke ontwerpen in zachte, warme en levendige kleuren.

Zoals elk jaar heeft BARTS ook voor baby’s een breed scala aan warme en zachte mutsen, sjaals en wanten ontworpen.

Vragen of interesse? Neem vooral contact met ons op via: info@barts.eu