TOP

Beebielove Zomer 2015: Looking good in Agricool!

Kom mee naar buiten ááállemaal... We gaan de tuin in, naar de bloemen, de bijtjes, de kippen en de kevers. We plukken aardbeien en appels en maken onze eigen jam en moes. Terug naar de tijd waarin we alles zelf zaaiden, oogstten, plukten en proefden. Die tijd van struinen door de tuin en werken op het land, die weer helemaal terugkomt, was de inspiratiebron voor de nieuwe spring summer collectie van Beebielove. We voegden er onze eigen stoere touch aan toe et voilà: een supercoole collectie waarvan je de zomer in je bol krijgt!

Zwoel zwieren
Een vlinder flierefladdert door de meisjescollectie, van de rode naar de prachtige blauwe shirtjes. Ook zien we fruitige prints met kersen, meloenen en bananen. Voor wie gek is op zwieren, zijn er volop leuke jurkjes in gekke printjes. Nieuw deze zomer zijn de hippe jumpsuits; het spijkerjasje eroverheen maakt het helemaal af. Een echte musthave is het denim vestje met bloemenprint op de voorkant. En niet te vergeten het sweatcolbertje, dat geweldig combineert met de sweatbroekjes en -rokjes. Frisse zomerbries? Ga dan voor het stoere roze stippenjasje met de opgestikte vlinder op de rug.

Cool tuinieren
Op de shirts van jongens prijken de kever, de appel, de kip en de coole tractor. Daar word je vrolijk van! Het sweatgiletje dat we vorig jaar introduceerden ontbreekt ook dit seizoen niet. Gecombineerd met een sweatbroekje  en een hip shirt is het een superstoere outfit die gezien mag worden. In het olijke zomerjasje met kevers is het ook ’s avonds of op een frisse dag goed toeven in de tuin. Kortom, een knipoog naar vroegere tijden gecombineerd met een blitse look.

Klein en fijn
Welcome newborn! Dit seizoen presenteert Beebielove een zeer uitgebreide collectie voor de allerkleinsten. Voor de meisjes zijn het deze zomer de kleuren roze, mint en wit die het gaan maken. Voor de jongens navy, geel en grijs. Wat te denken van een stoere jumper met letters of kevers, of voor de meisjes een jumper met vlinders in pasteltinten. Ook hier weer de sfeer van weleer, in een modern jasje. Natuurlijk is deze collectie gemaakt van zacht elastisch katoen, voor een zo belangrijke comfy fit.

Meer informatie
Voor meer informatie, kleding of foto’s mailt u naar info@beebielove.com of belt u met 040-261 94 40, Wanda Marcon of Susanne van der Linden.