TOP

Bergstein wintercollectie 2015-2016: ‘Color your moments’

Bergstein is het bekende merk regenlaarzen voor jongens en meiden. Razend populair dankzij de vele sprankelende kleuren, in combinatie met de perfecte pasvorm en de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Op de Kleine Fabriek is de collectie van Bergstein te vinden in stand 410.

De regenlaarzen van Bergstein worden gekenmerkt door het kleurelement: de laarzen zijn in allerlei prachtige kleuren verkrijgbaar. Daarnaast vormt de band op de zool en bovenaan de schacht een belangrijk herkenbaar detail.

Naast het basic Rainboot model is nieuw in de collectie de Colorboot. De banden en het logo hebben een andere kleur dan de schacht. Voor het herfst- en winterseizoen een Winterboot met een fijne warme voering verkrijgbaar. De bovenkant van de Winterboot is afgewerkt met textiel en een tie-on koordsluiting.

Bergstein laarzen worden gemaakt van soepel natuurrubber. De merkwaarden van het merk zijn: kleur, styling, functionaliteit, vrolijk, creativiteit, matchen, leven, tijdloos en voor iedereen. Bergstein is verkrijgbaar in de maten 19 tot en met 35.

Bergstein is op 18 en 19 januari te vinden op de Kleine Fabriek bij standnummer 410.

—————————————————————————————————————————————————–

Meer informatie:
Antar Shoe is eigenaar van het Nederlandse merk Bergstein. Of het nou zomer of winter is, bij Antar Shoe vind je de merken en producten die je laten genieten van het leven. Strand, zee, sport, lange wandelingen, vakantie, sneeuw of regen wij worden er blij van. Met de collecties van Antar Shoe geniet je van the good things in life!

Antar Shoe
Hoofdkantoor:
De Rietkraag 17
8082 AA Elburg, The Netherlands
Telefoon: +31 (0)525 – 68 14 20
E-mail: info@antarshoe.nl
www.antarshoe.nl

www.olang.nl

Showrooms:
C.A.S.T. Nieuwegein, showroomnummer 469
Sports Business Center Leusden, showroomnummer D17
Trade Mart Brussel, showroomnummer S Bologna 256 AB