TOP

Blue Seven – een wereldwijd succesvolle modelabel

Blue Seven is het modemerk, internationaal op de markt gebracht door H.Obermeyer GmbH.

Blue Seven - AW1516

Mondiale trends worden omgezet in de allerlaatste creatieve mode door een team van ontwerpers. Een breed aanbod van 600 modellen , tegen een zeer aantrekkelijke  prijs, met een hoge kwaliteit en uitstraling. Het label Blue Seven richt zich op kinderen , van New born tot Teens . Elke collectielijn is perfect afgestemd op de betreffende doelgroep. Blue Seven is een wereldwijd succesvoll concept: de collecties worden nu geëxporteerd naar meer dan 40 verschillende landen ,met een volume van 10.000.000 stuks .

Het zal niemand ontgaan zijn dat Blue Seven  zich op de Kleine Fabriek  presenteerde met een opvallende , grote stand.

De boodschap is duidelijk : Blue Seven vaart een nieuwe koers ! .  De algehele branding is reeds aangepakt.  Met een duidelijk logo , hangtags en verbeterde pasvormen wenst Blue Seven zich  beter te profileren naar de detailist en consument.

Het komende seizoen wordt een start gemaakt met o.a. het speciale partnership waar we  retailers de mogelijkheid bieden maandelijks een levering binnen te krijgen.  Partners krijgen  een speciale korting op de gekozen produktlijn en iedere levering wordt voorzien van aanvullend  P.O.S. materiaal en giveaways. Meer materialen en giveaways  kunnen altijd nabesteld worden.

Met deze ondersteuning voor de retailer en met een marge van 2.7 /3.0, garandeert Blue Seven een uitstekende doorverkoop en dus een hoog rendement.

Contactgegevens Blue Seven

Contactpersoon: Edwin Scholten
Website: www.blueseven.com
Email: e.scholten@blueseven.com
Telefoonnummer: 073-5189540 // 0654766945
Adres: Middelweg 2a
Plaats: Nieuwkuijk

Blue Seven - AW1516

Blue Seven - AW1516

Blue Seven - AW1516

Blue Seven - AW1516

Blue Seven - AW1516

Blue Seven - AW1516

Blue Seven - AW1516
 

Blue Seven - AW1516