TOP

Bestseller Bengels: Moo-s Kids in Deventer

Voor de rubriek Bestseller interviewt Bengels winkeliers over de gang van zaken in hun winkel. Deze week bellen we met Monika van den Beld van Moo-s Kids in Deventer: “We hebben een wedstrijd welk kind de leukste Mister Moos maakt.”
“Op dit moment hebben we een wedstrijd voor kinderen. Ze mogen tekenen, knippen, plakken en hun idee insturen voor Mister Moos”, vertelt Monika van den Beld tegen Textilia. “Van de leukste inzending maken we een knuffel voor het kind en voor ons, genaamd Mister Moos. Deze knuffel gaat met ons op avontuur naar bijvoorbeeld beurzen, of mee met de inkoop. Ik denk dat je vooral in tijden als deze creatief en verrassend moet zijn.”
 
Bestseller
 
Opvallend is de hoge verkoop van korte broekjes: “Het is buiten 5 graden en mensen kopen al korte broekjes. Vooral die van Tumble n Dry doen het goed. Ze zijn ook wel heel erg leuk”, vertelt Monika van den Beld.
 
Het merk Noppies heeft Moo-s Kids is lange tijd afwezig geweest in de winkel. Monika: “Een tijd was de prijs eigenlijk te hoog voor wat ze te bieden hadden. Noppies was toen niet spannend genoeg en dan blijft het toch liggen in de winkel.” Nu is Noppies weer terug in de winkel: “Ze zijn weer terug want de prijs-kwaliteit is enorm verbeterd. Het is weer een stuk frisser en dat zie je terug in de populariteit in de winkel.”
 
 
Grote winkel
 
De winkel van Moo-s heeft voor iedereen iets: “Sommige mensen komen één keer in het halfjaar voor een hele lading kleding, andere komen af en toe en kopen dan een of twee stuks. Onze winkel is 250 vierkante meter en daarom kunnen we zowel goedkope als iets duurdere merken aanbieden.”