TOP

Bestseller Bengels: Zoem Kidsfashion in Apeldoorn

Voor de rubriek Bestseller interviewt Bengels winkeliers over de gang van zaken in hun winkel. Deze week bellen we met Jessica van Asselt eigenaar van kinderkledingwinkel Zoem Kidsfashion in Apeldoorn: "Op onze website houden we een eigen blog bij over onze winkel en over de kindermodebranche."

Bij de jongens verkopen we veel jeans van Name it”,  vertelt Jessica van Asselt, eigenaar van kinderkledingwinkel Zoem Kidsfashion in Apeldoorn. Ook al zegt de media dat kinderen steeds dikker worden, vaak zijn ze over het algemeen nog erg smal. Vandaar dat het skinny- en het slim-fit model goed lopen. De broeken kosten 26 tot 32,95 euro.”

Jurkjes

“Voor de meisjes verkopen we veel jurkjes in bonte kleuren van de merken Little Miss Julliet (40 euro), Ninni Vi (60 euro) en Kiezeltje (60 euro). Het zijn echte meisjesachtige jurkjes en ze lopen wat wijder uit. Ondanks dat de jurkjes wat prijzig zijn, verkoopt het goed. Ik merk dat klanten voor de stoerdere kleding vaker naar de Hema, Zeeman of Primark gaan. Bij mij komen ze dan voor de echte meisjesmeisjeskleding.”

Zoom Kids Prijzenweek

“Vorige maand organiseerden we de Zoem Kids Prijzenweek. Klanten die voor een minimaal bedrag van 75 euro besteedden in onze winkel hadden altijd prijs: van spelletjes voor de Nintendo en een uurtje bowlen tot een nieuwe fiets of tablet. Deze prijzenweek hebben we in samenwerking gehouden met verschillende bedrijven in de buurt.”

Blog

“Op onze website houden we een eigen blog bij over onze winkel en over de kindermodebranche. We hebben dit blog nu ongeveer een jaar. Veel mensen lezen onze blog en hierdoor komen er meer mensen in de winkel.”

Zoem Kidsfashion
De Eglantier 111
7329 DC Apeldoorn
www.zoem-kids.nl