TOP

Bestseller kindermode: Kim & Co in Eindhoven

Voor de rubriek Bestseller interviewt Bengels winkeliers over de gang van zaken in hun winkel. Deze week bellen we met Kim Broeren van Kim & Co in Eindhoven: “Tegenwoordig adverteren we niet meer in de blaadjes.’’

Kim Broeren, eigenaar van Kim & Co, heeft net als Trots Kindermode, veel kleur hangen in de winkel. “Je ziet bij ons veel pastelkleuren. De merken die wij verkopen hebben voor deze kleuren in de collectie. Voor de meisjes zie je veel roze en ecru en voor de jongens lichtblauw en mint.”

“Vesten en sweaters verkopen op dit moment erg goed. Voor zowel de jongens als de meisjes. Zomerjassen en bikini’s daarentegen nog wat minder. Maar dat moet nog komen.”           

Top 5

“De merken die vooral goed verkopen zijn Kenzo, Stone Island, Dsquared, Liu-Jo en Patrizia Pepe. Dit omdat wij één van de weinige verkooppunten zijn van deze merken. Ook hebben ze een uitgebreide keuze in het assortiment. Mensen uit het hele land komen naar onze winkel voor deze merken.”

Online is van nu

De promotie loopt bij Kim & Co via Facebook. “Op Facebook plaatsen we veel berichten. Dit doen we als er bijvoorbeeld nieuwe leveringen zijn, deze hebben we namelijk wekelijks. Maar ook als er een nieuw merk binnen is, als mensen korting kunnen krijgen, als er uitverkoop is of als we een ander nieuwtje hebben. Zo bestonden we vorige maand vijftien jaar, dus dat hebben we gedeeld. We hadden ook taartjes en in de etalage hingen slingers.”

“Als iets op Facebook staat, komen er in die week allemaal mensen in de winkel die het gezien hebben. Facebook is het beste. Tegenwoordig adverteren we niet meer in de blaadjes. Nu plaatsen we een foto online. Dat werkt heel snel.”

Outletstore

De uitverkoop wordt bij Kim & Co verplaatst naar de outletstore. “Schuin tegenover de winkel hebben we een outletwinkel. Nu hangen daar de winteritems zodat de zomeritems in de gewone winkel kunnen hangen. Er komen veel mensen naar de outletwinkel. Er hangen populaire merken, dus dat wordt dan heel snel verkocht. We promoten de outlet ook altijd op Facebook.”

Vaste klanten

Voor de vaste klanten heeft Kim & Co twee keer per jaar een vaste, speciale opruiming. “Een dag voordat de sale begint mogen de vaste klanten met een speciale kaart naar de opruiming komen. Dit is voordat de opruiming op Facebook wordt bekendgemaakt. Ook krijgen de vaste klanten met een klantenkaart bij 1000 punten een cadeaubon van €50 en wordt er voor hen twee keer per jaar een modeshow georganiseerd.”

Kim & Co is te vinden aan Hooghuisstraat 2 in Eindhoven.

[credit Kim & Co]

[credit Kim & Co][credit Kim & Co]

Credit foto’s Kim Broeren