TOP

Bestseller Kindermode: Kwebbels in Tiel

Voor de rubriek Bestseller interviewt Bengels winkeliers over de gang van zaken in hun winkel. Deze week bellen we met Tonny van Blijderveen, eigenaar van kinderkledingzaak Kwebbels in Tiel.

”Blazers en geprinte broeken verkopen erg goed op het moment. De meiden zien de blazers ook bij volwassenen, dat nemen ze toch over. Voor de jongens zijn gekleurde broeken populair, maar de spijkerbroeken verkopen toch altijd wel het beste. Die blijven favoriet.’’

”Het merk Geisha loopt over het algemeen altijd goed. Zij hebben een wat stoerdere stijl dat de grotere meiden erg aantrekt. Ook het merk Be a Diva doet het prima.’’ 

”De hele dikke truien verkoop ik nog niet zo. Vesten en hoodies wel, maar de dikke truien moeten nog een beetje opkomen. Heeft ook met het weer te maken denk ik, het is nog niet koud genoeg. Ook de winterjassen vielen tegen. Vorig jaar verkocht ik die ook al niet zo best. Volgend winterseizoen ga ik die echt minder inkopen.’’

”Het merk Guess verkoopt niet zo heel goed, daar stop ik ook mee. Die is toch niet meer zo populair. Voor de rest verkopen alle merken wel goed.’’ 

”In de maand december heb ik het wel druk gehad, eindelijk. Daarvoor was het een stuk rustiger. Ik had het ook wel een beetje verwacht, met al die negatieve verhalen die je hoort in de media over de crisis. Ik was niet heel verrast. Nu dat ik sale heb, merk ik wel dat mensen daar op afkomen.’’

Kwebbels Kindermode
Grote Brugse Grintweg 10
4005 AH Tiel
http://www.kwebbelskindermode.nl/