TOP

Bestseller Kindermode: Qielly Kids Fashion Berkel-Enschot

Voor de rubriek Bestseller interviewt Bengels winkeliers over de gang van zaken in hun winkel. Deze week bellen we met Mariëlle Snoeren, eigenaar van kinderkledingzaak Qielly Kids Fashion in Berkel-Enschot.

Mariëlle Snoeren: “Het voorjaarsseizoen loopt heel goed. Het is de laatste tijd bijzonder druk in de winkel, waarschijnlijk door het mooie weer.”

“Er is niet echt één specifiek product dat heel goed loopt. Wel is een aantal merken heel populair zoals Be a Diva, Geisha, Name It en Vingino. De jeansbroeken voor zowel jongens als meisjes verkopen het hele jaar door wel goed. De broeken van Name It kosten 29,95 euro, die van Vingino 59,95 euro. Vaak kopen mensen liever twee broeken van Name It in plaats van één Vingino broek.”

“In de huidige collecties zitten veel verschillende kleuren: neon- en pastelkleuren maar ook aardetinten. Ik merk dat de jongens wel houden van veel kleurtjes. Maar kleding met grote teksten, zoals merknamen, daar zijn ze een beetje op uitgekeken.”

“Op dit moment heb ik het merk Jubels voor de kleine meisjes, maar dat slaat nog niet helemaal aan. De kleine meisjes willen zich steeds volwassener kleden, maar blijven dol op roze. Be a Diva voor de tienermeiden loopt echt uitzonderlijke goed. Dat is niet verkopen, maar gewoon uitdelen. Ik heb nooit echt merken in de winkel die niet goed verkopen, want dat wacht ik niet af. Als een merk niet verkoopt, dan haal ik het er meteen uit.”

“Klanten letten wat minder op de prijs dan eerst. Over het algemeen kopen mensen ook meer producten in één keer. Het verkoopseizoen is wat langer door de latere vakanties, het is prachtig weer en de collecties zijn geweldig. Dus het gaat helemaal goed komen.”

Qielly Kids Fashion
Eikenbosch 20
5056GB Berkel-Enschot
https://www.facebook.com/QiellyKidsFashion