TOP

Bestseller kindermode:’t Verborgen Kamertje Tilburg

Voor de rubriek Bestseller interviewt Bengels winkeliers over de gang van zaken in hun winkel. Deze week bellen we met Nancy Bekkers, eigenaar van ‘t Verborgen Kamertje in Tilburg.

“Door het mooie, zonnige weer gaat het goed met de verkoop. Vooral de hoogzomerspullen worden nu al goed verkocht.”

“Name It is een merk dat, algemeen gezien, heel erg goed verkoopt in mijn winkel.  Een derde van mijn collectie bestaat uit dit merk. Ze hebben fijne basisspullen en door de lage prijs neemt de klant meerdere stuks mee.”

“Op de meidenafdeling zijn de jumpsuits met print heel populair. Ik heb ze van de merken Geisha en Mim-Pi. De jumpsuit van Geisha kost 49,95 euro, heeft een panterprint en was al heel snel uitverkocht. Daarom heb ik hem bijbesteld. De jumpsuits van Mim-Pi zijn ook populair en hebben een Ikat-print in zomerse kleuren als blauw en felroze.”

“Een echte trend bij de jongens  zijn de T-shirts met rolkraag van Name It. Deze heb ik allemaal in felle kleuren en leuke opdrukken. De prijzen verschillen van 16,95 tot 22,95 euro.”

“De jeans voor jongens van het merk Blue Pepper verkopen we niet zo goed. Deze heb ik in een lichte, donkere en cognackleurige wassing. De broeken kosten €74,95 en dat vinden klanten vaak te duur. De T-shirts van dit merk verkopen we beter, deze hebben een zachter prijsje van €39,95.”

“ Mijn collectie is de afgelopen jaren wat kleiner geworden. Er bleef teveel hangen als het seizoen was afgelopen, dat vind ik zonde. Daarom koop ik nu wat minder in. Als een product op is of goed verkoopt kan ik het altijd nog nabestellen.”

“Sinds februari ben ik actief op Facebook. Hier plaats ik foto’s van nieuwe artikelen en heb ik speciale acties waarbij ik cadeaubonnen weggeef. Ik krijg hier altijd leuke reacties op dus ik wil in de toekomst nog meer gaan doen hiermee. Om de verkoop van de duurdere merken te stimuleren houd ik af en toe een speciale kortingsactie.”

’t Verborgen Kamertje
Molenstraat 11
5014 NA Tilburg
013-582 09 01