TOP

Blue Seven Zomercollectie 2015

Het zal niemand ontgaan zijn dat op de kleine fabriek Blue Seven zich presenteerde met een opvallende grote stand. De boodschap was duidelijk . Blue Seven vaart een nieuwe koers, de algehele branding wordt aangepakt. Met een duidelijk logo, hangtags en verbeterde pasvormen wenst Blue Seven zich te beter te profileren naar de detailist en consument.

Het komende seizoen wordt een start gemaakt met onder andere het speciale partnership waar we de retailers de mogelijk bieden maandelijks een levering binnen te krijgen. Voor de partners regelen we een speciale korting op de gekozen productielijn en iedere levering wordt voorzien van aanvullende POS-materiaal en giveaways. Meer materialen en giveaways  kunnen altijd nabesteld worden.

Wij bieden een brede collectie (600 modellen) tegen de juiste prijs, met een hoge kwaliteit en uitstraling.  En met een marge van 3.0 garandeert Blue Seven een uitstekende doorverkoop en dus een hoog rendement.

De collectie bestaat uit Blue Seven Youth 140-176, Blue Seven kids 92-128 , Blue Seven Minikids 62-86 en New born 56-68.

Meer informatie: