TOP

Snoozebaby lanceert newborn kledinglijn Dressed to Touch

De zomer staat voor de deur. Dat betekent dat we weer heerlijk met de kindjes naar buiten kunnen, met een ijsje genieten van de zon, en oh die lange zwoele zomeravonden... Wij kijken er naar uit! Maar nog leuker en zonniger nieuws is dat Snoozebaby medio juni met iets nieuws komt; naast de welbekende knuffels, wikkeldekens en verzorgingskleden met onze labeltjes, presenteren wij met grote trots nu ook onze eerste newborn kledinglijn!

Alleen het beste voor je baby

De newborn kledinglijn is verkrijgbaar in de maten 50 t/m 68. De stoffen bestaan voor 90% uit katoen en voor 10% uit elastine. Dat laatste zorgt ervoor dat de kleertjes heerlijk zacht en rekbaar zijn, iets wat voor het tere huidje van je baby wel zo prettig is. De lijn bestaat uit rompertjes (lange en korte mouwen), kruippakjes (lange en korte mouwen), een broekje, een mutsje en slofjes. En is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen; namelijk print, taupe melange en wit. Daarom zowel voor jongetjes als meisjes geschikt en het hele jaar te dragen. Bij het ontwerpen van de kleding is bewust rekening gehouden met de kwetsbaarheid van pasgeboren baby’s. Daarom wordt zo min mogelijk gebruik gemaakt van drukknoopjes en sluitingen. Comfort staat voorop. Prijs vanaf 8,95 euro.

Daarnaast lanceren we in juni ook onze verzorgingslijn, gemaakt van organische bamboe en katoen, in de trendkleur van dit moment: mint! In deze lijn zijn verkrijgbaar een badcape, kruikenzak, wiegdeken en wieglaken, spuugdoekjes en washandjes. Prijs vanaf 8,95 euro.

Snoozebaby: het merk

De oprichters van Snoozebaby, Sjoerd en Marleen Rameckers, begonnen het succesvolle babymerk ruim 10 jaar geleden. Inmiddels worden hun producten in 30 verschillende landen verkocht, over de hele wereld. Met de newborn kledinglijn gaat een lang gekoesterde droom van Marleen Rameckers in vervulling. “Vanuit het retail-kanaal kregen we al langer de vraag of we niet ook een kledinglijn konden ontwerpen. Ik vond het belangrijk dat die betaalbaar is en qua print niet standaard. Het mag er best een beetje gewaagd uitzien. Zie hier het resultaat. Ik denk dat we daar met deze lijn zeker in geslaagd zijn!”

Meer informatie:

Snoozebaby | Marleen Rameckers
Tel.: +31 (0)20 8208250
E-mail: info@snoozebaby.com
Website: www.snoozebaby.com