TOP

Bobbi Ravioli introduceert jongenslijn [interview]

Het kindermodemerk Bobbi Ravioli zet een nieuwe stap met de gloednieuwe Bobbi Ravioli jongenscollectie. Bengels sprak met oprichter en eigenaar Eliette van Heusden.

Waarom de keuze voor een jongenscollectie?

 

“Het werd ons zó vaak gevraagd; wanneer komen die jongenskleren nou eindelijk? Maar net als met de meidencollectie doen we alles voorzichting, stapje voor stapje. Deze nieuwe lijn is daarom beperkt tot enkele items. Op die manier kun je elke order met alle aandacht bedienen. Ik wil goede service naar zowel de consument als naar de winkeliers leveren. Op deze manier zijn we flexibel en hebben we korte doorlooptijden. Daarnaast financieren we alles zelf, die voorzichtigheid is dan ook een bewuste keuze.”

 

 

Hoe is de collectie ontvangen?

 

“Er kwamen al enthousiaste reacties als ‘dit is echt Bobbi Ravioli!’, voor mij is een groter compliment niet mogelijk, dat betekent namelijk dat we de stijl goed weten door te trekken.”

 

 

Wat kun je vertellen over de jongenslijn?

 

“Normaal gesproken zit jongenskleding breder, net als bij de meidencollectie sluit onze collectie aan. En we werken met een carbon finish, daarnaast is de collectie made in Portugal. De basis is fris van kleur, maar tegelijkertijd stoer. Denk daarbij aan navy, grijs en gekleurde accenten. Je zult geen schreeuwerige prints zien, less is more. Er is een polotrui, een paar longsleeves, een sweatbroek en een sportjasje. Bobbi Ravioli zit aan de onderkant van het hogere prijssegment.”

 

 

Zijn er ondertussen alweer nieuwe toekomstplannen?

 

“We willen groeien in het aantal items, maar allemaal op basis van de feedback van klanten. We zijn altijd bezig om zaken te verbeteren. Goede service en tevreden klanten brengen je verder. Daarom behandel ik iedereen zoals ik zelf behandeld wil worden. We willen langzaam groeien qua verkooppunten, maar blijven kritisch en zorgen ervoor dat we – in overleg met de winkeliers – niet op elke straathoek te koop zijn.”

 

Bobbi Ravioli jongenslijn 3

 

Bobbi Ravioli jongenslijn 1