TOP

Uittip: Groene Gezinsbeurs

Groen, duurzaam, puur: termen waar je als retailer in de kindermodebranche moeilijk meer omheen kunt. Extra kennis opdoen over de markt en handige tips en informatie voor de klanten is daarom geen overbodige luxe.

Zaterdag 26 september leer je meer over duurzaam ouderschap en de daarbij horende producten en bedrijven tijdens de Groene Gezinsbeurs.

 

Tijdens deze beurs maak je kennis met 60 bedrijven die zich richten op biologisch en duurzaam leven en natuurlijk ouderschap. Er zijn talloze (onontdekte) merken te vinden die bijvoorbeeld houten speelgoed, hippe draagdoeken, wasbare luiers, accessoires en natuurlijke verzorgingsproducten verkopen. Gedurende de dag is het mogelijk om diverse informatieve workshops en lezingen te bezoeken. Een ideaal moment om bijzondere merken voor in het assortiment te ontdekken, en je in te lezen in de groene materie. Voor kinderen zijn er allerlei activiteiten georganiseerd, dus deze hoef je niet thuis te laten. Aanwezige standhouders zijn onder andere Pandababy, Da & So en Carry Factory.

 

De Groene Gezinsbeurs vindt plaats op zaterdag 26 september in Rabo Theater de Meenthe in Steenwijk, van 10.00 tot 17.00 uur. Kaarten kosten €7,50 in de voorverkoop.

 

Groene gezinsbeurs 2