TOP

Bomba zomer 2016

Stel je eens voor, hagelwitte stranden, wuivende palmen en vooral heel veel beachfun! Bomba Boys beleven avonturen op het strand, Bomba Kids ervaren summer happiness en Bomba Girls ontdekken de wereld in stoere shorts, gezellige strandjurkjes en relaxte jumpsuits.

BOMBA BOYS

Enjoy Miami (Bomba) beach
Stel je eens voor, hagelwitte stranden, wuivende palmen en vooral heel veel beachfun! Heb je daar niet de hele winter naar uitgekeken? Nou wij bij Bomba wel en we hebben weer een hele stoere en hippe boys collectie voor je klaarliggen. Helemaal up to date met coole zomerse artworks van palmbomen, tropische dieren, en exotische zandstranden.  Stoere details en precies de goede shapes maken van deze collectie een must zodat jij op je best bent deze zomer. Lekker relaxed op het strand tot avontuurlijk als je op pad wilt gaan met je vrienden. Laat je leiden door de ondergaande zon, pak je gitaar en maak er een onvergetelijke avond van.  Val daarna met iedereen in slaap onder de sterren en jouw zomer kan niet beter…De kleurencombinatie van sand, ocean en bright orange deze zomer voelen warm aan, het geeft een tikkeltje retro maar vooral een heel stoer beeld. en met met used denim, afgewassen bottoms en speciale wassingen op de summer tees is het gewoon eindeloos genieten van de zon en al het avontuur! 

BOMBA FOR KIDS

Bomba summer happiness
Een mix van lief, hip en sporty. Dat zijn wel de goede woorden om onze kids summer collectie te omschrijven. In de lente starten we met een warmer beeldje waar sweats, knits en denim de boventoon voeren. Met op de tees bloem collages, leuke vogel met bloesem panel prints, en all-overs die je het gevoel geven dat de lente helemaal is begonnen. Je hebt je picknick mandje alweer klaargezet om erop uit te trekken bij de eerste de beste zonnestralen. Gelukkig zien we de zon steeds meer op je gezichtje schijnen en kunnen we je gelukkig weer blij maken met een heel vrolijk en speels hoogzomer programma. Met alle kleuren van de regenboog die mooi combineren als je al een zomers kleurtje hebt opgedaan. Luchtige katoen en plissee rokjes, relaxte zomer pants en gezellige strandjurkjes met echte zomerse artworks zoals zeepaardjes, grafische teksten en lieve vogeltjes die je het liefst mee naar huis zou willen nemen. De bikini’s zijn ook weer om te stelen en willen al je vriendinnen lenen bij een dagje strand. en als je dan zo op je rug ligt te kijken naar die paar voorbijtrekkende wolkjes besef je dat je toch wel een heel happy Bomba meisje bent.

Bomba 7

BOMBA FOR GIRLS

Girls on tour – foreven Young – number 1 – bucket list !!!
De wereld ontdekken, dat is wat jij wilt! Erop uit gaan en de dingen beleven waar je van droomt. Je hebt zelfs al een bucket-list geschreven die je inmiddels kunt dromen. Deze zomer hebben wij je wensen gehoord door een fashionable en stoere meiden collectie te ontwerpen. Met alle ingrediënten om jezelf te kunnen laten zien in elke situatie zodat niemand om jou heen kan! In welke mood je ook bent, onze tees hebben zulke leuke prints dat je zelfs moeite hebt om te kiezen. hier en daar een neon coral accent, tropische bloemen, en grafische teksten zorgen voor een hippe look. Natuurlijk kan jouw eigen bucket-list niet ontbreken op een strandjurkje om jou te herinneren aan al je zomerse plannen.  Je bent ook dol op combineren en de lange gestreepte strandrok met een korter t-shirt draag jij gewoon als je naar het strand gaat,  (om een drankje te doen met je best friend) En met onze relaxte jumpsuit zie je er in 1 tel super leuk uit, slippertjes erbij en hup, jij bent helemaal klaar deze zomer!

Meer weten? Mail naar info@bombaforgirls.nl!