TOP

Snoozebaby – feel the effect

Veel kleintjes kunnen niet meer zonder de Snooze-labeltjes en zachte stoffen. Die zijn namelijk heerlijk om mee te duimen, aan te friemelen en te plukken. De fijne motoriek en de tastzin worden gestimuleerd. Comfort, rust en geborgenheid worden gratis meegeleverd. Ontspannen kleintjes, ontspannen ouders. Snoozebaby – FEEL THE EFFECT

Snoozebaby is een ambitieus merk dat al een decennium lang  niet meer weg te denken is uit de Nederlandse baby- en peutermarkt. En buiten Nederland heeft Snoozebaby inmiddels ook heel veel fans. De ultrazachte, functionele en speelse textielaccessoires, gebaseerd op het slimme label concept, raken universeel de juiste snaar.

It’s all in the combination
Naast het creëren van verschillende productlijnen (o.a. verzorging, kleding, speeltjes) krijgt de samenhang tussen producten momenteel grote focus bij Snoozebaby. Tijdens het bedenken en ontwerpen van bijvoorbeeld een nieuwe kledinglijn wordt meteen gedacht aan de kleuren/dessins van de ideeën voor andere producten die ook op de tekentafel liggen. Het kunnen combineren van kleding, speelkleden, knuffeltjes, badcapes, slaapzakjes… in welke mix dan ook: het moet een feest zijn! Bedenk, probeer, maak en creëer. It’s all in the combination.

Snoozebaby 3

What’s in store for you?
Wat komt er dan allemaal aan, dat ook nog eens zo goed te combineren is? Nieuwe items in de Dressed to touch-lijn: schattig roze voor zoete meisjes (effen of pink dot) en relaxt blauw voor stoere jongens en meisjes (effen of dark blue dot). Deze items zijn perfect te combineren met bijvoorbeeld de wit en taupe items uit de bestaande unisex-lijn.  Na een drukke dag vol spelen en leren kan slapen nu ook ‘in lijn’. Er komen heerlijk frisse zomerslaapzakjes zonder mouwen in mint, roze en indigo. En ja, deze slaapzakjes zijn ook weer perfect te mixen met items uit de andere lijnen. 

In juni breidt de verzorgingslijn uit met de stoere kleuren Funky Pink en Indigo Blue. Naast de vijf vaste items in de verzorgingslijn komen er in deze twee nieuwe kleuren ook een voedingskussen en knuffelpopje bij. Combineren is hier ook weer kinderspel. En dan voor verderop in het jaar: nieuwe dekens, speelgoedmand, extra dikke voetenzak, tasje voor billendoekjes…Zoveel leuks, Snoozebaby blijft verrassen en vernieuwen. 

Snooze your room
Marleen Rameckers, founder Snoozebaby: ‘Het ontwerpen van mooie, zachte en fijne producten voor kleintjes is zo inspirerend en leuk, de mogelijkheden zijn haast eindeloos. We willen de hele kinderkamer als ons domein! Alles mooi, zacht en combineerbaar. Uiteraard met ons kenmerk van de labeltjes waar alles ooit mee begon’.

Alle Snoozebaby producten zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de nieuwste Europese (EN71) en Amerikaanse normen. Onze producent in Turkije is OEKO-TEX® gecertificeerd. Voor meer informatie, ga naar: Snoozebaby.com.

Snoozebaby | Marleen Rameckers
Tel.: +31 (0)20 8208250 
E-mail: info@snoozebaby.com