TOP

Bon Bon on the Block x Greentom [interview]

De Rotterdamse kindermode concept store Bon Bon on the Block heeft in samenwerking met kinderwagenmerk Greentom een special edition kinderwagen ontworpen.

Deze allereerste samenwerking heeft geresulteerd in een opvallende wagen met een bladerprint. Dit is een ontwerp van illustrator Mietze B. Marieke Kol, mede-eigenaar van Bon Bon on the Block, is erg blij mee met het eindresultaat. “Greentom benaderde ons, ze lieten het product zien en we waren gelijk heel enthousiast over het hele verhaal. Alles klopt aan de wagens. Ze zijn heel basic, maar van goede kwaliteit en helemaal zelf samen te stellen. We wilden er meer uithalen dan alleen de wagens in onze winkel zetten en zijn daarom gaan brainstormen. Het plan was om een special edition te maken met alleen kleuren. Dat vonden we toch niet bijzonder genoeg, toen werd het plan voor een print geboren. Dat is deze bladerprint geworden; organisch en groen, maar toch een trendy ontwerp. Er wordt enorm goed op gereageerd en er zijn gelijk al een paar van verkocht.”

 

Vanaf 5 juni is de Greenstrollin edition Bon Bon on the Block x Greentom te koop bij Bon Bon on the Block, zowel via de webshop als in de stenen winkel. Via een social media campagne is het mogelijk om de special edition Greentom Upp Full Combination winnen. Deel daarvoor jouw favoriete Greenstrollin’ plekje op de Facebook of Instagram accounts van Bon Bon on the Block, onder vermelding van de hashtag #greenstrollin.

 

Bon Bon on the Block x Greentom