TOP

Bonnie Doon wintercollectie voor 2015-2016

De collectie van Bonnie Doon voor winter 2015 is warm en wollig. Ze is onderverdeeld in de thema’s Expressionist, Frozen en Adventure. Ieder thema heeft zijn unieke kenmerken.

Binnen het thema ‘Expressionist’, wordt veel gewerkt met zwart/wit in combinatie met kleurrijke prints en grafische dessins met 3D effecten. Multicolor strepen met lurex accenten mogen hier niet ontbreken. Moderne technologie wordt gecombineerd met authenticiteit. Hand-gebreide, vrolijk gekleurde sokken en kniekousen en leggings met verf-prints. Ook fel gemêleerde grove sokken en boot tops passen helemaal binnen dit thema.

Bonnie Doon FW15

‘Frozen’ bestaat uit vervaagde dessins, dekenstrepen en Noorse breipatronen. De sfeer die je hier proeft doet denken aan Eskimo’s en koude ijsvlaktes. Er wordt veel gebruik gemaakt van grijstinten, sneeuwwit en bevroren pastels. Satijnglans is belangrijk voor een luxe uitstraling. Bij deze trend horen dikke huissokken in zachte materialen, wollen kousen tot over de knie en grof gebreide broekleggings. Noorse patronen zijn terug te vinden in sokken en maillots.

Als laatste presenteert Bonnie Doon het stoere thema ‘Adventure’. Nomaden zijn de rode draad in dit thema. De dessins bestaan uit vergane materialen, jacquardpatronen,  visgraatmotieven, stoere strepen en ruiten. Reliëf wordt gecreëerd door middel van kabels, rib-patronen en slubgarens. De kleuren binnen dit thema bestaan o.a. uit aardetinten zoals olijf, taupe en ecru met felle accenten in oranje, roze en groen. Metallic zorgt voor een verrijking van de garens en een subtiele glans.

Ga voor meer informatie en inspiratie naar: www.bonniedoon.com.

Voor meer informatie, beeldmateriaal of uitleenmonsters

The X-Factor IJburglaan 343, 1086 ZJ Amsterdam
t: 020-4160601
e: info@thexfactor.nl